За нас

Резиденция Детелина

Резиденция "Детелина" е разположена в покрайнините на с. Подгорие. Това е чудесна отправна точка за разходки до близката гора или до центъра на селото. На разположение на домуващите е и голяма, добре поддържана градина с алеи за разходка и кътове за почивка.
Чистият въздух, красивата природа, екологично чистото място като цяло биха помогнали на старите хора за възстановяване след болничен престой и раздвижване на всички крайници. Също така биха били благоприятни и за пълноценна почивка или отдих.
Сградата на Резиденция „Детелина“ е изградена като реконструкция и ново строителство на местното училище.
Нашата сграда е изграденa новаторски според европейските изисквания и по белгийски стандарт. Зданието е с 1000 кв.м жилищна площ.

Широки светли коридори позволяват разминаване на две инвалидни колички. Всички помещения, включително стаите и баните са пригодни за инвалиди.

Обширни бани с неплъзгаща се подова настилка, високи WC седалки, ръкохватки за помощ, антисептичен винил по стените, за поддържане на идеална чистота.

Легла с двусекционна чупеща се рама с антидекубитални матраци Индивидуален безжичен бутон за повикване над леглото, с електронно отчитане и запис в компютър и регистрация на ответната реакция на персонала; Между трите етажа се движи голям асансьор позволяващ събирането на носилка. Разполагаме с постоянно видеонаблюдение в общите части на Резиденцията.

Натиснете тук за да прочетете нашето ревю в най-старото списание в България със 70-годишна история – “Жената днес”.

20+

EXPERTS

Tempus montes! Aut laborum, soluta. Odit incidunt non justo, dis, eiusmod ipsu.

40

OFFERS

Tempus montes! Aut laborum, soluta. Odit incidunt non justo, dis, eiusmod ipsu.

150+

HAPPY CLIENTS

Tempus montes! Aut laborum, soluta. Odit incidunt non justo, dis, eiusmod ipsu.

15

PRIVATE ROOMS

Tempus montes! Aut laborum, soluta. Odit incidunt non justo, dis, eiusmod ipsu.

Любимо място за социализация на гостите е дневната-с камина и мека мебел, с богата библиотека и голям телевизор. Тук пием чай, кафе, хапваме леки закуски и играем различни настолни игри.Често дневната се превръща в сцена за изяви на танцови състави и певчески групи от околните селища.

Нашия екип

Резиденция Детелина екип

Резиденция Детелина разполага с екип от високо квалифицирани служители. На разположение на нашите гости денонощно са: управител, гл. медицинска сестра, рехабилитатор, болногледачки и огняри.

Виртуална разходка

Lotus spa center is the best till date I have experienced in past few months. They know hospitality very well. Even the spa & massage is extremely soothing. Rates are also pretty reasonable.

Brenda Greene

Scroll to Top